utorok 23. februára 2010

zamysli sa, skopíruj to a pošli ďalej


Je smiešne, ako ľahko ľudia zavrhnú Boha, a potom sa čudujú, prečo sa svet rúti do pekla. 
Je smiešne, ako veríme všetkému, čo sa píše v novinách, a spochybňujeme všetko, čo hovorí Biblia.
Je smiešne, ako chce ísť každý do neba s tým, že nemusí veriť, myslieť si, hovoriť alebo robiť to, čo prikazuje Biblia.
Je smiešne, že niekto povie „Verím v Boha,“ ale stále nasleduje Satana, ktorý, mimochodom, tiež „verí“ v Boha.
Je smiešne, ako rýchlo sme pripravení súdiť, ale sami nechceme byť súdení.
Je smiešne, ako môžeš poslať tisíce „vtipov“ emailom, ktoré sa budú rozširovať rýchlo ako oheň, keď však pošleš správy, ktoré hovoria o Bohu, ľudia si dvakrát premyslia, či ich pošlú ďalej.
Je smiešne, ako sa neslušné, nemravné, vulgárne a obscénne správy slobodne šíria kyber-priestorom, ale verejné diskusie o Bohu sú v školách a na pracoviskách potlačované.
Je smiešne, ako môže byť niekto v nedeľu zapálený pre Krista, ale ostatné dni v týždni je neviditeľným kresťanom. Smeješ sa?
Je smiešne, že keď budeš posielať túto správu ďalej, do okienka KOMU nezadáš veľa mien z tvojho adresára, lebo si nie si si istý, čomu vlastne tí ľudia veria alebo čo si o tebe pomyslia, keď im dôjde od teba takýto mail. Je smiešne, ako sa viacej obávam toho, čo si o mne pomyslia ľudia, než toho, čo si o mne pomyslí Boh.

Premýšľaš? Pošli tento text ďalej, ak si myslíš, že za to stojí. Ak nie, jednoducho ho vymaž... nikto sa nedozvie, že si to urobil. Ak však vymažeš tento myšlienkový proces, potom sa ľahostajne neopri o operadlo a nesťažuj sa, aký je tento svet zlý! 
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára